Kérjen ajánlatot és mi perceken belül válaszolunk!
Köszönjük megkeresését!

SZOLGÁLTATÁSOK


Vissza a főoldalra

Fordítás
100+ nyelvpárban fordítunk szakszövegeket, a legmodernebb nyelvtechnológiai eszközökkel, magasan képzett szakfordítók bevonásával, professzionális irodai háttérrel. Specialitásunk a többnyelvű projektek kezelése, magyarról és angolról fordítunk egyszerre akár 40+ nyelvre.
Tolmácsolás
Professzionális nyelvi közvetítés konferenciákon, tárgyalásokon, üzleti találkozókon. Hagyományos és újhullámos megoldások, Magyarország egyik legelismertebb tolmácscégétől, 50+ nyelvpárban. Konferenciákra bármilyen nyelvpárban tudunk szinkrontolmácsokat biztosítani, teljes technikai háttérrel.
Lokalizálás
Jóval több, mint fordítás. Célja a nyelvi és kulturális különbségek áthidalása. Vásárolni, tájékozódni az emberek túlnyomó többsége az anyanyelvén szeret. Jól lokalizált tartalmakkal így több aktív felhasználót, jobb visszajelzéseket, és több online vásárlót szerezhet. Segítünk megszólítani a partnereit!
Nyelvi konzultáció
Segítünk, hogy a cége nemzetközi piacra lépése zökkenőmentes legyen. Az alapos nyelvi előkészítés ugyanis a siker egyik kulcsa: időt és pénzt spórolhat, ha még a nyelvi projektek megkezdése előtt konzultál szakembereinkkel.
Lektorálás
A lefordított szöveg többlépcsős minőség-ellenőrzés után nyeri el végleges formáját. A lektorálást minden esetben a fordító személyétől független második személy végzi, aki az EDIMART által megadott szempontok alapján ellenőrzi a szöveget.
Gépi fordítás, utószerkesztés
A gépi fordítás bizonyos szövegtípusok esetében mára az emberi fordítás valódi alternatívájává vált. Utószerkesztéssel kiegészített gépi fordítási szolgáltatásainkkal professzionális eredményeket és jelentős költségcsökkentést lehet elérni.
Projektmenedzsment
Komplex projektek esetén vállaljuk a teljes projektmenedzsment biztosítását, akár kihelyezett munkatársainkkal.
Hangalámondás, feliratozás
E-learning anyagok, webináriumok, használati útmutató videók, audio guide-ok teljes körű lokalizálása, fordítástól a hangalámondásig, feliratozásig.
Távtolmácsolás
Távtolmácsolási szolgáltatásunk segítségével gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan kommunikálhat tolmácsot igénylő helyzetekben.

Kapcsolat


címünk: 1061 Budapest, Király utca 14. 3.emelet 1.
mobil: +36 20 975 9092
e-mail: info@edimart.com

Pénzügy

Krafcsik Carmen
Pénzügyi és ügyvezetői asszisztens
finance@edimart.com
tel.: +36 20 513 2627

Értékesítés

Klinga Orsolya
Értékesítési vezető
klinga.orsolya@edimart.com
tel.: +36 70 423 2868

Hatala Klaudia
Client Success Manager
sales@edimart.com
tel.: +36 70 385 6678

Furik Gabriella
Client Success Manager
sales@edimart.com
tel.: +36 70 342 7279

Vendormenedzsment

Barnaki-Párducz Noémi
Vendor Manager
vendor@edimart.com
tel.: +36 70 311 5953

Projektmenedzsment

FORDÍTÁS & LOKALIZÁLÁS
info@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092

TOLMÁCSOLÁS
interpreting@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092