Kérjen ajánlatot és mi perceken belül válaszolunk!
Köszönjük megkeresését!

SZOLGÁLTATÁSOK


Vissza a főoldalra

Fordítás
100+ nyelvpárban fordítunk szakszövegeket, a legmodernebb nyelvtechnológiai eszközökkel, magasan képzett szakfordítók bevonásával, professzionális irodai háttérrel. Specialitásunk a többnyelvű projektek kezelése, magyarról és angolról fordítunk egyszerre akár 40+ nyelvre.
Tolmácsolás
Professzionális nyelvi közvetítés konferenciákon, tárgyalásokon, üzleti találkozókon. Hagyományos és újhullámos megoldások, Magyarország egyik legelismertebb tolmácscégétől, 50+ nyelvpárban. Konferenciákra bármilyen nyelvpárban tudunk szinkrontolmácsokat biztosítani, teljes technikai háttérrel.
Lokalizálás
Jóval több, mint fordítás. Célja a nyelvi és kulturális különbségek áthidalása. Vásárolni, tájékozódni az emberek túlnyomó többsége az anyanyelvén szeret. Jól lokalizált tartalmakkal így több aktív felhasználót, jobb visszajelzéseket, és több online vásárlót szerezhet. Segítünk megszólítani a partnereit!
Nyelvi konzultáció
Segítünk, hogy a cége nemzetközi piacra lépése zökkenőmentes legyen. Az alapos nyelvi előkészítés ugyanis a siker egyik kulcsa: időt és pénzt spórolhat, ha még a nyelvi projektek megkezdése előtt konzultál szakembereinkkel.
Lektorálás
A lefordított szöveg többlépcsős minőség-ellenőrzés után nyeri el végleges formáját. A lektorálást minden esetben a fordító személyétől független második személy végzi, aki az EDIMART által megadott szempontok alapján ellenőrzi a szöveget.
Fordítómemória- és terminológiaépítés
Minden fordítást a memoQ fordítástámogató szoftverrel készítünk el. A szoftver lehetőséget biztosít a lefordított szövegek aktív tárolására, így a már lefordított tartalmak ismét felhasználhatók egy újabb fordítás során, ezáltal partnereink időt és pénzt spórolhatnak.
Projektmenedzsment
Komplex projektek esetén vállaljuk a teljes projektmenedzsment biztosítását, akár kihelyezett munkatársainkkal.
Hangalámondás, feliratozás
E-learning anyagok, webináriumok, használati útmutató videók, audio guide-ok teljes körű lokalizálása, fordítástól a hangalámondásig, feliratozásig.
Távtolmácsolás
Távtolmácsolási szolgáltatásunk segítségével gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan kommunikálhat tolmácsot igénylő helyzetekben.

Kapcsolat


címünk: 1068 Budapest, Benczúr utca 43.
mobil: +36 20 975 9092
e-mail: info@edimart.com

Pénzügy

Farkas-Bartal Edina
finance@edimart.com
tel.: +36 20 513 2627
skype: edimart.finance

Operatív vezetés

Nagy Marianna
nagy.marianna@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092
skype: nagy.marianna_edimart

Vendormenedzsment

Nagy Evelin
nagy.evelin@edimart.com
tel.: +36 70 311 5953
skype: nagy.evelin_1

Projektmenedzsment

TOLMÁCSOLÁS
interpreting@edimart.com
tel.: +36 20 346 7707

FORDÍTÁS & LOKALIZÁLÁS
info@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092