Adatvédelem

Az Edimart kiemelt jelentőséget tulajdonít valamennyi személyes adat védelmének, így az Ön által rendelkezésre bocsátott adatokat is a jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük, azokat kizárólag az Ön részére adandó ajánlat elkészítéséhez, a megkeresése minél hatékonyabb megválaszolásához és a társaságunk által nyújtott szolgáltatások teljesítéséhez használjuk fel.

Köszönjük megkeresését!

SZOLGÁLTATÁSOK

TOLMÁCSOLÁS


Kérjen ajánlatot!

Tolmácsolás


50+ nyelvpárban    |    Magasan képzett tolmácsok    |    10+ év szakmai tapasztalat

 

Professzionális nyelvi közvetítés konferenciákon, tárgyalásokon, üzleti találkozókon.
50+ nyelvpárban vállalunk szinkrontolmácsolást, konszekutív és kísérő tolmácsolást, 2015 végétől pedig – Magyarországon elsőként – bevezettük a video távtolmácsolási szolgáltatásunkat is.

Kérjen ajánlatot pár perc alatt!

 

Miért dolgozzon velünk?

Milyen tolmácsolási típusra van szüksége?

Tapasztalt tolmácsolási projektmenedzsereink minden felmerülő igényére megtalálják a leghatékonyabb megoldást.

Forduljon hozzájuk bizalommal!

 

Tolmácsolási típusok:

 

1. KONFERENCIATOLMÁCSOLÁS

A régió legkiválóbb konferenciatolmácsaival dolgozunk több mint 10 éve. Tolmácsolási divíziónk minden apró részletre nagy hangsúlyt fektet, a tolmácsok kiválasztásától, a felkészülési folyamaton át, egészen a helyszíni projektmenedzsmentig. Igény esetén pedig a teljes körű tolmácstechnikai hátteret is biztosítjuk. A konferenciatolmácsolás történhet szinkron vagy konszekutív módon, valamint távtolmácsolással.

2. SZINKRONTOLMÁCSOLÁS

Nagyobb konferenciákra, szakmai rendezvényekre ajánljuk. A szinkrontolmácsok azonnal fordítják az elhangzottakat, amelyet a résztvevők fülhallgatón keresztül követnek. Néhány hallgató esetében nem szükséges a drága tolmácsberendezés igénybevétele, ilyenkor ún. chuchotage [ejtsd: susotázs] azaz fülbesúgós módon történik a tolmácsolás. Szinkrontolmácsolást távtolmácsolással is vállalunk, ha a technikai feltételek adottak. Ez a tökéletes megoldás, ha külföldi tolmácsokat szeretnénk megbízni, viszont a költségkeretünk véges.

3. NAGYSZAKASZOS KONSZEKUTÍV TOLMÁCSOLÁS

Ez a tolmácsolási mód főként az EU intézményeire jellemző. A konszekutív tolmácsok „nagyszakaszos módszerrel” 4-6 perces egységeket tolmácsolnak. Az előadás alatt a tolmács jegyzetel, majd a beszéd végeztével a lehető legnagyobb pontossággal elmondja az elhangzottakat.

4. KONSZEKUTÍV VAGY KÖVETŐ TOLMÁCSOLÁS

Üzleti megbeszélések, tárgyalások, prezentációk lebonyolításához javasoljuk. A tárgyalófelek néhány mondatonként, egy-egy gondolatmenetet befejezve megállnak, és megvárják, hogy a tolmács a legnagyobb pontosságra törekedve tolmácsolja az elhangzottakat.

5. KÍSÉRŐTOLMÁCSOLÁS

Kísérőtolmácsot ajánlunk kisebb horderejű ügyintézéshez, informális találkozókhoz, üzemlátogatásokhoz. Ebben az esetben szerényebb tolmácsolási tapasztalattal rendelkező tolmácsot bocsátunk a megbízóink rendelkezésére, aki kiválóan beszéli a tolmácsolandó nyelveket, ám nem várható el tőle mélyebb szaknyelvi ismeret és háttértudás.

6. TÁVTOLMÁCSOLÁS – ÚJDONSÁG!

Magyarországon elsőként az EDIMART vezette be a világszerte népszerű video távtolmácsolást.

Távtolmácsolási szolgáltatásunk segítségével gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan kommunikálhat tolmácsot igénylő helyzetekben. Elegendő egy jó minőségű, kamerával ellátott számítógép vagy mobil eszköz, valamint stabil internet hálózat és már igénybe is vehető a szolgáltatás. További részletekért keresse fel távtolmácsolási oldalunkat!

A távtolmácsolás szinte minden helyzetben bevethető, de tapasztalt projektmenedzsereink segítenek eldönteni, hogy helyszíni vagy távtolmácsolás javasolt-e az adott helyzetben.

7. JELNYELVI TOLMÁCSOLÁS

A jelnyelvi tolmácsolás segítségével akadálymentessé tehető a kommunikáció, amennyiben a résztvevők körében siket vagy nagyothalló emberek is találhatók. A tolmácsolás jellemzően szinkrontechnikával történik, azaz a tolmács a beszélővel valós időben jeleli az elhangzottakat. Jelnyelvi tolmácsolást vállalunk idegen nyelven is, valamint távtolmácsolás keretén belül is.

Kérjen ajánlatot pár perc alatt!

 

TOLMÁCSTECHNIKAI SZOLGÁLTATÁS

Igény esetén teljes körű tolmácstechnikai szolgáltatást nyújtunk megbízóinknak, Bosch Integrus tolmácstechnikával (32 nyelvre), professzionális audio- és vizuáltechnikai eszközökkel, szavazástechnikával, szállítással, beszereléssel és helyszíni technikai felügyelettel.

A technikai részletekről érdeklődjön tolmácsolási projektmenedzsereinknél!

 

Ők már minket választottak:

Kapcsolat


címünk: 1068 Budapest, Benczúr utca 43.
mobil: +36 20 975 9092
e-mail: info@edimart.com

Pénzügy

Farkas-Bartal Edina
finance@edimart.com
tel.: +36 20 513 2627
skype: edimart.finance

Operatív vezetés

Nagy Marianna
nagy.marianna@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092
skype: nagy.marianna_edimart

Vendormenedzsment

Nagy Evelin
nagy.evelin@edimart.com
tel.: +36 70 311 5953
skype: nagy.evelin_1

Projektmenedzsment

TOLMÁCSOLÁS
interpreting@edimart.com
tel.: +36 20 346 7707

FORDÍTÁS & LOKALIZÁLÁS
info@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092