Adatvédelem

Az Edimart kiemelt jelentőséget tulajdonít valamennyi személyes adat védelmének, így az Ön által rendelkezésre bocsátott adatokat is a jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük, azokat kizárólag az Ön részére adandó ajánlat elkészítéséhez, a megkeresése minél hatékonyabb megválaszolásához és a társaságunk által nyújtott szolgáltatások teljesítéséhez használjuk fel.

Köszönjük megkeresését!

SZOLGÁLTATÁSOK

LOKALIZÁLÁS


Kérjen ajánlatot!

Lokalizálás


Jóval több, mint fordítás. Célja a nyelvi és kulturális különbségek áthidalása.
Vásárolni, tájékozódni az emberek túlnyomó többsége az anyanyelvén szeret. Jól lokalizált tartalmakkal így több aktív felhasználót, jobb visszajelzéseket, és több online vásárlót szerezhet. Segítünk megszólítani a partnereit!

Specialitásunk a többnyelvű lokalizálás, angolról vagy magyarról akár 40+ nyelvre.

WEBOLDAL ÉS SZOFTVER LOKALIZÁLÁS

Weboldalak, szoftverek lokalizálása során jellemzően egy egész csapat dolgozik a projekten: a projektmenedzsereink vezetésével több fordító, lektor (esetleg terminológus), informatikus, nyelvi mérnök és grafikus párhuzamosan dolgozik az adott anyagon.

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy ne sérüljenek a programkódok, az elrendezés, a formátum és a szövegek hosszúsága sem. Rutinosan kezeljük a CMS rendszereket, a kiadványszerkesztő programokban generált fájlokat, valamint a html, Word, Excel dokumentumokat. Egyre gyakoribb, hogy a statikus tartalmak helyett dinamikus tartalmakat kell lokalizálnunk, erre is kínálunk megoldást.

A weboldal és szoftver lokalizálás mellett nagy tapasztalatunk van telekommunikációs felületek, e-learning anyagok, felhasználói útmutatók, multimédia tartalmak és online játékok lokalizálásában is.

Hogyan történik a lokalizálás?

A lokalizálás teljesen személyre szabott, egyéni prioritásokhoz igazodó folyamat. Mindig fordítástámogató vagy lokalizációs szoftver segítségével készítjük el, így lehetővé válik a tartalmak aktív tárolása és újrafelhasználása, amivel időt és pénzt spórolhat.

Főbb lépései:

  • lokalizálandó tartalmak analizálása, célok feltérképezése
  • előkészítés, DTP
  • fordítandó tartalmak kinyerése
  • terminológia menedzsment
  • fordítás, lektorálás
  • nyelvi minőségellenőrzés, tesztelés

 

Még csak most kezd hozzá a tartalom kialakításához?

Vegye igénybe internationalization „i18n” szolgáltatásunkat, amelynek keretén belül segítünk megtalálni az ideális formátumot, elkerülni az esetleges nyelvi csapdákat és optimalizálni a lokalizációs költségeket. Így olyan szövegeket alkothat, amelyek már megfelelnek a nemzetközi szempontoknak, és nem veszítünk időt a lokalizálás során az átalakításukkal.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

A lokalizálási projektekhez számos kapcsolódó szolgáltatást kínálunk, amelyekkel magasabb szintre emelheti cége nemzetközi megjelenését:

Fordítás / Lektorálás / Nyelvi konzultáció / Terminológiaépítés / Nyelvi tesztelés / Internationalization „i18n” / Leírás / Kreatív fordítás / Voice over

Kérjen ajánlatot!

Kapcsolat


címünk: 1068 Budapest, Benczúr utca 43.
mobil: +36 20 975 9092
e-mail: info@edimart.com

Pénzügy

Farkas-Bartal Edina
finance@edimart.com
tel.: +36 20 513 2627
skype: edimart.finance

Operatív vezetés

Nagy Marianna
nagy.marianna@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092
skype: nagy.marianna_edimart

Vendormenedzsment

Nagy Evelin
nagy.evelin@edimart.com
tel.: +36 70 311 5953
skype: nagy.evelin_1

Projektmenedzsment

TOLMÁCSOLÁS
interpreting@edimart.com
tel.: +36 20 346 7707

FORDÍTÁS & LOKALIZÁLÁS
info@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092