Köszönjük megkeresését!

RADNAI SZILVIA: EGY CSÉSZE GŐZÖLGŐ TEJESKÁVÉ … ÉS MÁRIS SZÉP AZ ÉLET!


Vissza a cikkekhez

Ismerjétek meg Radnai Szilvit! Szilvi négy éve dolgozik az Edimartnál, PM-ként kezdte, most a tolmácsolási részleg vezetője, szenior projektmenedzser. Szilvi nem ismer lehetetlent, a legkiélezettebb helyzetben is nyugodt és támogató. Ragyogó mosolyával őszintén mondja: meg tudjuk csinálni. A cicáját pórázon sétáltatja, egy űrutazásra bármikor igent mondana, ahogy egy illatos kávékülönlegességre is.

Kit tartasz példaképednek és miért?

Szeretem megfigyelni az embereket magam körül és mindenkitől ellesni és tanulni olyan dolgokat, amiket magammal vihetek. Ezen kívül az egyik legjobb barátnőmre tekintek példaként; motivál és erőt ad a kitartása és a küzdeni akarása az élet minden területén és nagyon tetszik, ahogy a kihívásokat megoldja.

Mit jelent számodra, hogy beszélsz idegen nyelveket?

Biztonságot. A nyelvtanulás és az idegen nyelvek, különösen a német ismerete nem volt mindig fenékig tejfel, a dürfen ige ragozásából több alkalommal is egyest kaptam a suliban. De aztán megismertem német cserediákokat, megismertem az országot és az egész nagyon személyes lett. Miután dolgoztam is külföldön, onnantól pedig egészen más perspektívából láttam az egészet, kiderült, hogy nemhogy egy teljesen új kultúrát, de megélhetést is biztosít a nyelvtudás, én pedig imádom, ha összeköthetjük a kellemest a hasznossal.

Mi volt életed eddigi legemlékezetesebb pillanata?

Nagyon szeretek utazni és most, talán mert ez egyáltalán nem része az életünknek jelenleg, leginkább utazási élményeim jutnak eszembe. Amikor először utaztunk el a legjobb barátnőmmel Velencébe, amikor kis hajóval megközelítettük a Niagara-vízesést, amikor Izlandon láttam a bálnákat az óceánban, teáztam Azerbajdzsánban, Baku óvárosában. De nem hallgathatom el, hogy élőben látni a Backstreet Boys fellépését is a Top 5-ben szerepel. Na jó, a Top 3-ban. 🙂

Mitől vagy jó a munkakörödben?

Gyorsan felismerem a helyzeteket, feladatokat, emellett megbízhatóan is dolgozok. Figyelek a kollégáimra és igyekszem segíteni is nekik.

Mire vagy a legbüszkébb az életedben?

A testvéreimre; tetszik, ahogy menedzselik a dolgaikat az életben, ahogyan a nehézségeket kezelik és látni őket folyamatosan fejlődni nekem nagy büszkeség.

Mondj 3 tulajdonságot, ami elengedhetetlen ahhoz a munkakörhöz, amit végzel! Meg is indokolhatod ezt a hármat.

Tudásvágy, gyors problémamegoldás, humor. Ha az első kettő nincs is meg, még mindig ott a harmadik jokernek. 🙂 Persze az sem árt, ha valaki örömét leli a különféle szövegekben.

Mit sportolsz/sportoltál? Miket tanultál belőle?

Gyerekkoromban kézilabdáztam, de abbahagytam, mert folyton futottunk. Most 20 évvel később elkezdtem futni… 🙂 De a spinning és az úszás még, amit kifejezetten szeretek. Minden megtett kilométerrel legyőzöm önmagamat és az elég király. 🙂

Mi az a tevékenység, ami teljesen kikapcsolja az agyadat?

Azt figyeltem meg, hogy a rafting. Nem tudom persze ezt túl gyakran űzni, de rafting után teljes relax jön, lelki-fizikai újraindítás. A hétköznapokban ezt egy jó könyvvel is el lehet érni, de ha tánc jön hajnalig, arra sem mondok nemet.

Melyik könyvet olvastad legutoljára? Miért erre esett a választásod?

Kölcsön kaptam egy török szerző művét, Sabahattin Ali: Madonna prémkabátban; az 1920-as években játszódik Berlinben, egy halk szavú török férfi és egy német táncosnő kapcsolatáról szól és arról, hogy a dolgok néha mennyire nem úgy alakulnak, ahogy alakulniuk kellene.

Ha visszamehetnél az időben, mit mondanál a 18 éves önmagadnak?

Legyél bátrabb és ne aggódj, bízz magadban. És nyugodj meg, egy év múlva felújítják a koliszobádat és lesz rendes szekrényed!

Ha választhatnál bárkit a világon, kivel töltenél el egy vacsorát?

Nagymamámmal, ő már hosszú ideje nincs velünk. Mondjuk nehéz lenne odaparancsolni az asztalhoz, biztosan ő akarna mindent előkészíteni és pakolni. Sok dologban kíváncsi lennék a véleményére. Utána pedig jöhetne a kávékör és römiznénk órákig.

Milyen szuperképességet választanál magadnak és miért?

Csettintésre tiszta lenne az összes mosatlan edény és a ruhák beugranának a szekrénybe…azt hiszem, egy varázspálca kellene nekem!

Ha nyernél a lottón, mihez kezdenél vele?

Nem is kérdés, befizetnék űrturistának. Nagyon érdekel az űrutazás, körbejártam már a témát, hogy űrhajós miként lehetek, de arról sajnos lecsúsztam, viszont pár éven belül ez a szolgáltatás sokkal elérhetőbbé válik. Addigra a lottót is megnyerem.

Hová szeretnél a legjobban elutazni?

A Marsra, de legalábbis olyan távolra az űrben, hogy lőhessek egy szelfit, háttérben a Földdel.

A házad lángokban áll. Miután megmentetted a családod és háziállataid, még van időd egy valamit kihozni. Mi lenne az és miért?

Próbálok nem kötődni tárgyakhoz, ennek ellenére van egy szürke gurulós bőröndöm, ami velem volt azokban az években, amikor utaskísérő voltam. Ezt a bőröndöt gyorsan telepakolnám könyvekkel és ezt hoznám ki, bár amilyen strapabíró darab, tuti tűzálló.

Kategóriák: Blog HU, irish coffee

Kapcsolat


címünk: 1061 Budapest, Király utca 14. 3.emelet 1.
mobil: +36 20 975 9092
e-mail: info@edimart.com

Pénzügy

Krafcsik Carmen
Pénzügyi és ügyvezetői asszisztens
finance@edimart.com
tel.: +36 20 513 2627

Értékesítés

Klinga Orsolya
Értékesítési menedzser
klinga.orsolya@edimart.com
tel.: +36 70 423 2868

Molnár Viktória
Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser
molnar.viktoria@edimart.com
tel.: +36 70 385 6678

Martin-Kovács Ákos
Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser
martin-kovacs.akos@edimart.com
tel.: +36 70 885 5096

Lambert Emese
Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser
lambert.emese@edimart.com
tel.: +36 70 342 7279

Vendormenedzsment

Nagy Evelin
Vendormenedzser
nagy.evelin@edimart.com
tel.: +36 70 311 5953

Projektmenedzsment

FORDÍTÁS & LOKALIZÁLÁS
info@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092