Köszönjük megkeresését!

PÁLYAKEZDŐK KÍMÉLJENEK? MINKET AZTÁN NE…


Vissza a cikkekhez

Pályakezdők kíméljenek? Minket aztán ne…

Az Edimart csapatra jellemző, hogy szeretjük a fiatal, lelkes pályakezdőket. Saját magunkat látjuk bennük vagy épp tudjuk, hogy folyamatosan szükség van tehetséges utánpótlásra.

Szabadúszóként elindulni a nyelviparban azonban nehéz, nagyon is nehéz. Ezért kiemelt feladatként kezeljük, hogy időnktől és tehetségünktől függően tréninglehetőséget biztosítsunk a next geneknek.

2017 év elején elindítottuk a Junior Fordítói Programunkat, amely merőben más, mint a sima gyakornokság. De miben is? Máris elmondjuk…

Nagy Evelin vendormenedzserünk szakmai vezetésével 6 végzős egyetemistának mutattuk be a fordítóirodai létet. Megnéztük, mit is értünk szabadúszó-iroda közötti együttműködésen, miért fontos a jó kommunikáció, emellett memoQ tréning és sok-sok mentorált fordítási feladat várt a bátrabbakra.

Havonta személyes konzultációt biztosítottunk a lektorainkkal, ez volt az egyik kedvenc program. Egy-egy alkalom szakmai vezetőjének projektmenedzsereinket kértük föl, a vállalkozási ismeretekről pedig az ügyvezető beszélt.

Hiszünk benne, hogy a kölcsönösen előnyös szakmai kapcsolatért mindkét félnek – irodának és szabadúszónak egyaránt – keményen meg kell dolgoznia.

Ezért nem sajnáltuk azt a sok időt és energiát, amit az első Junior Fordítói Programba fektettünk, hiszen a hat résztvevőből ketten azóta is rendszeresen, ráadásul egyre magasabb színvonalon dolgoznak nekünk, a többieknek pedig értékes útravalót adtunk.

A program zárásaként visszajelzést kértünk, ezek alapján is tökéletesítjük a tréningtervet, így a legközelebbi Junior Fordítói Program még gazdagabb lesz, sőt, a fordítói program mellett elindul a Junior Tolmács Program is, a részletekkel hamarosan jelentkezünk a Facebook oldalunkon!

Kategóriák: espresso Címkék: ,

Kapcsolat


címünk: 1061 Budapest, Király utca 14. 3.emelet 1.
mobil: +36 20 975 9092
e-mail: info@edimart.com

Pénzügy

Krafcsik Carmen
Pénzügyi és ügyvezetői asszisztens
finance@edimart.com
tel.: +36 20 513 2627

Értékesítés

Klinga Orsolya
Értékesítési vezető
klinga.orsolya@edimart.com
tel.: +36 70 423 2868

Lambert Emese
Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser
sales@edimart.com
tel.: +36 70 342 7279

Vendormenedzsment


vendor@edimart.com
tel.: +36 70 311 5953

Projektmenedzsment

FORDÍTÁS & LOKALIZÁLÁS
info@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092

TOLMÁCSOLÁS
interpreting@edimart.com
tel.: +36 20 346 7707