Köszönjük megkeresését!

MIÉRT VESZÜNK RÉSZT A MEET CENTRAL EUROPE KONFERENCIÁN?


Vissza a cikkekhez

Miért veszünk részt a Meet Central Europe 2018 konferencián?

 

És egyáltalán miért járunk szakmai eseményekre?

 

Rövid távra tervezve a legjobb megoldás, ha bezárkózva dolgozunk a komfortos, minden jóval felszerelt irodánkban. Könnyen elhitetjük magunkkal és a környezetünkkel, hogy mi vagyunk a legjobbak, a legprofibbak. Amire mi nem tudunk megoldást, jobb árat, rövidebb határidőt mondani, arra tuti más sem.

Sok energiát lehet abba fektetni, hogy az ember felépítse a kis várát és elhitesse magával, a csúcson van.
Csak hátra kell dőlni… és… már hanyatt is esett. Mi azonban egy jóval rázósabb utat választottunk. 

Feszegetjük a határainkat, hiszünk a folyamatos fejlődésben, az élethosszig tartó tanulás fontosságában és az emberi kapcsolatokban. A kezdetektől fogva igyekeztünk évente legalább egy nemzetközi konferenciára és lehetőleg több kisebb, de annál értékesebb hazai szakmai rendezvényre eljutni. Később, amikor már bátrabban különítettünk el büdzsét az utazásokra és a húzós belépőjegyekre, több helyre is eljutottunk. Hála a sok, online is követhető eseménynek, sikerült virtuálisan egészen Monterey-ig eljutnunk. Ugyanígy voltunk Ázsiában is.

 

Mit profitálunk ezekből az eseményekből?

 

Először is elképesztően jó kiszakadni a napi rutinból. Meglepő és bizsergető a világ minden részéről érkező szakmatársakkal beszélgetni. Sokkal nyíltabban lehet nemzetközi környezetben egy-egy problémát megnevezni, majd közösen megoldásokat találni, mintsem gondolná az ember.

Vezetőként ezek a rendezvények számomra a megújulásról, inspirációról és izgalmas, új együttműködésekről szólnak.

A munkatársaim pedig rengeteg új tudással térnek haza, sokszor azzal a sikerélménnyel, hogy ők tudtak szakmatársaknak újat, építőt mondani. Ilyenkor azért nagyon büszke vagyok rájuk. A tudáscserének köszönhetően kritikusabban nézzük a folyamatainkat, merünk szétszedni és összerakni. Egyébként a ’disruption’ kifejezést is egy konferencián hallottam először.

A találkozások megfizethetetlen hozadéka az emberi kapcsolatok épülése, így csöppentünk bele egy nemzetközi konzorciumba vagy épp ennek köszönhető, hogy Magyarországon elsőként belevágtunk a távtolmácsolásba.

A Meet Central Europe 2018 konferenciától azt várjuk, hogy végre olyan LSP-k képviselőivel is találkozhassunk, akikkel más nemzetközi konferencián nem szoktunk összefutni. Alig várjuk, hogy elmondják, őket mi foglalkoztatja nap mint nap és közösen megtaláljuk a kapcsolódási pontokat.

Mi ott leszünk, tanulni, tapasztalni szeretnénk. De nem fukarkodunk a tudásunkkal, hiszen ez alapszabály: tudásmegosztás csak úgy működik, ha mindenki beleadja a magáét.

 

Szerző: Balázs Márta

 

 

Kategóriák: cappuccino Címkék: , ,

Kapcsolat


címünk: 1061 Budapest, Király utca 14. 3.emelet 1.
mobil: +36 20 975 9092
e-mail: info@edimart.com

Pénzügy

Krafcsik Carmen
Pénzügyi és ügyvezetői asszisztens
finance@edimart.com
tel.: +36 20 513 2627

Értékesítés

Klinga Orsolya
Értékesítési vezető
klinga.orsolya@edimart.com
tel.: +36 70 423 2868

Hatala Klaudia
Client Success Manager
sales@edimart.com
tel.: +36 70 385 6678

Furik Gabriella
Client Success Manager
sales@edimart.com
tel.: +36 70 342 7279

Vendormenedzsment

Barnaki-Párducz Noémi
Vendor Manager
vendor@edimart.com
tel.: +36 70 311 5953

Projektmenedzsment

FORDÍTÁS & LOKALIZÁLÁS
info@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092

TOLMÁCSOLÁS
interpreting@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092