Köszönjük megkeresését!

KARÁCSONY ÉS TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS EDIMART MÓDRA


Vissza a cikkekhez

Folytatjuk a többéves hagyományt, így ebben az évben is a Pétervásárai Gyermekotthon lakói arcára szeretnénk mosolyt csalni karácsony alkalmából. Mivel az Edimart csapatának egyik erőssége a szervezés, életre hívtuk a Karácsonyi Angyalok facebook csoportot, ennek köszönhetően a pétervásárai gyerekeken kívül már az összes Heves megyei lakásotthonban élő gyerek karácsonyi kívánsága is teljesülhet, szám szerint közel 200 gyereknek és az őket nevelő pedagógusoknak tudunk örömet okozni ebben az évben is!

Az Angyalokhoz munkatársainkon kívül számos szabadúszó fordító, tolmács, barát, üzlettárs is csatlakozott.

Néhány évvel ezelőtt mi is szorgalmasan körbejártuk karácsonykor a kiemelt partnereinket és igyekeztünk tárgyi ajándékkal megköszönni a folyamatos megrendeléseket. Sok pénzt elköltöttünk, mégis hiányérzetünk volt. Valóban számít az a palack bor vagy a kézműves csokoládéválogatás, amit vittünk?

Úgy döntöttünk, nem múlhat a hosszú távú partnerkapcsolat egy-egy karácsonyi ajándékon, ezért megkérdeztük az ügyfeleinket, mit szólnának, ha ezentúl nem zarándokolnánk el hozzájuk karácsony idején? Szerencsére az ügyfeleink kifejezetten támogatóak voltak, sőt, néhányan csatlakoztak is a CSR programunkhoz.

Átgondoltuk tehát a lehetőségeket és arra jutottunk, megpróbálunk az egész csapat által elfogadható támogatási rendszert kialakítani. Először a karácsonyi cipősdoboz akcióhoz csatlakoztunk, felemelő volt a dobozkákat összeállítani, egy hideg téli napon együtt elsétálni az átadópontra. Azonban éreztük, bennünk ennél több van. Hatékonyabban szeretnénk segíteni és fontos számunkra, hogy valóban örömet okozzunk.

A Karácsonyi Angyalok programban szinte az összes munkatársunk részt vesz: az ajándékokon túl elmegyünk a karácsonyi ünnepségre is, ahol annyi szeretetet és kedvességet kapunk, ami hosszú időre feltölt minket. Évközben rendszeresen gyűjtünk adományokat a pétervásárai lakásotthonok lakóinak és szeretnénk időről időre közös programokat szervezni velük.

2021-ben kibővítjük az Edimart CSR programját: a gyerekek támogatásán túl szeretnénk szerepet vállalni a társadalom szélére sodródott embertársaink megsegítésében és a kiszolgáltatott állatok mellett sem tudunk elmenni. A munkatársainkkal közösen hamarosan kiválasztjuk azokat a civil szervezeteket, amelyeket rendszeresen támogatni szeretnénk tudásunkkal, munkánkkal és anyagiakkal egyaránt.

Kategóriák: Blog HU

Kapcsolat


címünk: 1061 Budapest, Király utca 14. 3.emelet 1.
mobil: +36 20 975 9092
e-mail: info@edimart.com

Pénzügy

Krafcsik Carmen
Pénzügyi és ügyvezetői asszisztens
finance@edimart.com
tel.: +36 20 513 2627

Értékesítés

Klinga Orsolya
Értékesítési vezető
klinga.orsolya@edimart.com
tel.: +36 70 423 2868

Hatala Klaudia
Client Success Manager
sales@edimart.com
tel.: +36 70 385 6678

Furik Gabriella
Client Success Manager
sales@edimart.com
tel.: +36 70 342 7279

Vendormenedzsment

Barnaki-Párducz Noémi
Vendor Manager
vendor@edimart.com
tel.: +36 70 311 5953

Projektmenedzsment

FORDÍTÁS & LOKALIZÁLÁS
info@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092

TOLMÁCSOLÁS
interpreting@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092