Köszönjük megkeresését!

EDIMART SRI WEBINAR


Vissza a cikkekhez

Mi az EDIMART-nál sosem titkoltuk, hogy fontosnak tartjuk az agilitást, a fejlődést, hogy kövessük és alkalmazkodjunk iparágunk változásaihoz. Ennek szellemében évek óta foglalkozunk a távtolmácsolás jelenségével, szemmel tartjuk a külföldi trendeket és jógyakorlatokat, saját konszekutív tolmácsolásra alkalmas platformot vásároltunk és ügyfeleink körében is próbáljuk népszerűsíteni ezt a szolgáltatást. Nemrég még egy tolmács hub-ot is létrehoztunk tolmácstechnikai szolgáltatónkkal, a Brillel, hogy a távtolmácsolást professzionális körülmények között végezhessétek – az EDIMART Studio rendelkezésetekre áll.

A tavasszal kialakult helyzet miatt egyértelművé vált, hogy a távtolmácsolással meg kell barátkoznunk, és el kell fogadnunk, hogy a jövőben sokkal nagyobb teret hódít majd. Mint minden újdonságba, ebbe is bele kell tanulni, meg kell ragadni az előnyeit és ki kell küszöbölni a hátrányait – nem titok, hogy a távtolmácsolás mentálisan sokkal fárasztóbb a tolmácsok számára, hogy a platformok még számos gyerekbetegséggel küzdenek, hogy a technikai problémák még elő-elő fordulnak –, de koncentráljunk arra, hogyha közösen gondolkozunk, közösen határozzuk meg a standardokat, támogatjuk egymást, talán mindannyiunknak lényegesen egyszerűbb dolga lesz.

Éppen ezért gondoltunk arra, hogy szeretnénk egy átfogó SRI webinarsorozatot tartani nektek, szabadúszóknak, ahol a távtolmácsolás „alapműveltségét” beszéljük meg Veletek – és ami nagyon fontos szempont volt végig, hogy nem megmondani szerettük volna a tuti megoldásokat, hanem párbeszédet kialakítani a piaci szereplők között. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy meghallgassuk a ti tapasztalataitokat, véleményeteket, kérdéseiteket.

Dr. Hajós Katalinnal, az A LEX EXPERT tulajdonosával, Nagy Gabriellával, kiváló szabadúszó tolmáccsal és munkatársainkkal heteken keresztül dolgoztunk azon, hogy a leghasznosabb tartalommal állhassunk ki elétek – ezúton is szeretnénk megköszönni azt a rengeteg munkát, amit mindannyian a webinar megvalósítására szántatok.

A webinar július 23-án került megrendezésre, és nagy örömünkre rengetegen hallgattatok minket, a regisztrálók száma meghaladta a 120-at, amiért elképesztően hálásak vagyunk!

Örömmel jelentjük, hogy a webinar-ból készült felvételt megvágtuk, és szeretnénk közkinccsé tenni, hogy azok is meghallgathassák, akik valamiért nem tudtak részt venni az előadásokon. A videót az alábbi linken érhetitek el:

Végezetül pedig még egy jó hír – a visszajelzések alapján úgy gondoljuk, hogy létjogosultságot nyert egy második webinar is, a pontos dátum még várat magára, de szeptember második felében számíthattok rá – erről pedig szokás szerint tájékoztatni fogunk titeket e-mailben és a Facebook oldalunkon.

Addig is élvezzétek a nyár hátralévő heteit, pihenjetek, hogy ősztől újult erővel indulhasson a munka!

Kapcsolat


címünk: 1061 Budapest, Király utca 14. 3.emelet 1.
mobil: +36 20 975 9092
e-mail: info@edimart.com

Pénzügy

Krafcsik Carmen
Pénzügyi és ügyvezetői asszisztens
finance@edimart.com
tel.: +36 20 513 2627

Értékesítés

Klinga Orsolya
Értékesítési vezető
klinga.orsolya@edimart.com
tel.: +36 70 423 2868

Hatala Klaudia
Client Success Manager
sales@edimart.com
tel.: +36 70 385 6678

Furik Gabriella
Client Success Manager
sales@edimart.com
tel.: +36 70 342 7279

Vendormenedzsment

Barnaki-Párducz Noémi
Vendor Manager
vendor@edimart.com
tel.: +36 70 311 5953

Projektmenedzsment

FORDÍTÁS & LOKALIZÁLÁS
info@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092

TOLMÁCSOLÁS
interpreting@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092