Köszönjük megkeresését!

CSR – ÍGY SEGÍTÜNK MI…


Vissza a cikkekhez

2021-ben szintet lépünk a társadalmi felelősségvállalás területén is. Karácsony előtt immár 5. alkalommal megszerveztük a Heves Megyei Gyermekotthonok lakói számára az ajándékozást. Az iroda munkatársaihoz csatlakoztak rokonok, barátok, ismerősök és szakmatársak, így 170 gyermek számára készíthettünk személyre szabott karácsonyi ajándékokat. Sajnos a karácsonyi műsoron nem vehettünk részt ebben az évben sem, azonban reméljük, hogy jövőre együtt ünnepelhetünk Pétervásárán! A kérések között voltak megmosolyogtató és megható kívánságok egyaránt: vámpíros könyv, focicipő, horgászfelszerelés, nagy maci, akihez hozzá lehet bújni…

Mivel eredményes évet zárunk, úgy döntöttünk, anyagilag is támogatunk olyan szervezeteket, amelyek a mi értékrendünk szerint valóban sokat tesznek a társadalom szélére sodródott embertársainkért. A választásunk a Budapest Bike Maffia szervezetre esett, hiszen a munkájukat 10 éve követjük figyelemmel. Víziójuk egy olyan elfogadó, felelősségvállaló társadalom, amelynek szereplői fenntartható módon cselekszenek a rászorulók méltó életkörülményeiért. A programjaikon keresztül sokféle módon közelítik meg a hajléktalanság és az előítéletesség problémáját. A rendszeres ételadományaikon túl nagy hangsúlyt fektetnek a figyelemfelkeltésre, a személéletváltásra. Az iskolai programokkal eljutnak a jövő felnőttjeihez: érzékenyítenek, közösséget építenek, rendkívül hitelesek. Esetleg ti is hallottatok már a +1 szendvicsről? Indítanak nemzetközi projekteket is és fáradhatatlanul dolgoznak a rászorulók valódi megsegítésén.

fotó: Facebook/BudapestBikeMaffia

A csapatunk azonban itt nem állt meg, hiszen sokunknak a magára hagyott állatok is érzékeny pontunk. Mivel az Edimart egyik alapítója, Balázs Edit hosszú évek óta az Etyeki Állatvédők Egyesülete önkéntese, nem is volt kérdés, kiknek segítsünk. A felajánlott pénzből orvosi ellátást, kölyköknek szükséges speciális tápot vesznek elsősorban.

2022-ben szeretnénk a Budapest Bike Maffia és az Etyeki Állatvédők Egyesülete programjaihoz segítő önkéntesként csatlakozni, ha van kedved, gyere te is!

fotó: Facebook/BudapestBikeMaffia

Kategóriák: Blog HU

Kapcsolat


címünk: 1061 Budapest, Király utca 14. 3.emelet 1.
mobil: +36 20 975 9092
e-mail: info@edimart.com

Pénzügy

Krafcsik Carmen
Pénzügyi és ügyvezetői asszisztens
finance@edimart.com
tel.: +36 20 513 2627

Értékesítés

Klinga Orsolya
Értékesítési vezető
klinga.orsolya@edimart.com
tel.: +36 70 423 2868

Hatala Klaudia
Client Success Manager
sales@edimart.com
tel.: +36 70 385 6678

Furik Gabriella
Client Success Manager
sales@edimart.com
tel.: +36 70 342 7279

Vendormenedzsment

Barnaki-Párducz Noémi
Vendor Manager
vendor@edimart.com
tel.: +36 70 311 5953

Projektmenedzsment

FORDÍTÁS & LOKALIZÁLÁS
info@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092

TOLMÁCSOLÁS
interpreting@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092