Köszönjük megkeresését!

15 ÉVES AZ EDIMART!


Vissza a cikkekhez

15 izgalmas év, hogyan is lehetne összefoglalni, mi minden történt velünk? 15 év alatt sikerült a magyarországi piacvezető irodák sorába felküzdeni magunkat. Az agilitásunknak köszönhetően folyamatosan frissítjük a szolgáltatásaink körét: távtolmácsolást, hangalámondást, feliratozást is kínálunk a jól megszokott fordítás, lokalizáció és helyszíni tolmácsolás mellett.

Összetartó, vidám, mindamellett elképesztően profi csapatunk van. Tényleg nem ismerünk lehetetlent. Már a 2. világméretű válságot menedzseljük közösen: a gazdasági világválság után épp a covid-19 okozta kihívásokra kell reagálnunk. Egy biztos: képesek vagyunk alkalmazkodni a változásokhoz.

A megbízóink köre változatos, jellemző rájuk a professzionalizmus és hogy az iparágukban a legjobbak közé tartoznak. Büszkék vagyunk rá, hogy néhány ügyfelünkkel a kezdetek óta együtt dolgozunk és együtt növekszünk.

Nem ülünk a babérjainkon, folyamatosan tanulunk, fejlődünk és fejlesztünk, így a 2021 sem fog unalmasan telni.

Nosztalgikus hangulatban beszélgettünk az Edimart múltjáról. Visszaemlékeztünk arra, milyen izgalmas és felelősségteljes kihívás volt számunkra a csapat kialakítása. Legelső munkatársunk Molnár Viktória, alias Vica volt, aki bármilyen hihetetlen, de a kezdetek óta velünk van: projektmenedzserként kezdett nálunk, most pedig key account managerként dolgozik. Vica feldobja a csapat hangulatát, mindenben számíthatunk rá!

Büszkék vagyunk arra, hogy mindig mertünk újítani, fejleszteni, bővíteni. Mivel nagy hangsúlyt fektetünk a szabadúszói csapatunk összeállítására, nem volt kérdés: 2014-ben kialakítottuk a vendormenedzseri pozíciót. A kezdeti tapogatózások után magabiztosan állíthatjuk, hogy közel 4 éve kiváló kezekben van a szabadúszói team: Nagy Evelin gondoskodik ugyanis arról, hogy minden projektre meglegyen a megfelelő fordító, lektor vagy tolmács. Evelin felépítette a hangadatbázisunkat is, így hangalámondás megbízás estén a megbízóink kedvükre válogathatnak az adatbázisunkból. Evelintől eddig még nem sikerült lehetetlent kérni és úgy érzem, a jövőben sem tudunk rajta kifogni.

Sokan kérdezik tőlünk, Mogyi gazdája mivel foglalkozik az Edimartnál? Amikor eláruljuk, hogy Jánosy Marci nyelvi mérnök, a kíváncsiság sokszor zavartságba csap át. Mert ugye, mit keres egy mérnök egy fordítóirodában? Nos Marci a mi házi varázslónk: nincs olyan fájlformátum, amiből ne tudna tartalmat kinyerni. Könnyedén ír például scripteket, amelyek segítségével a legbonyolultabb tartalom is megszelídül. Neki és nem utolsó sorban a business solutions managerünknek, Nagy Mariannának köszönhetően számos folyamatunk automatizált, a gépi fordítási projektjeink sikeres megvalósulása is kettőjük összehangolt munkájának az eredménye.

2021-ben rendszeresen bejelentkezünk a blogposztjainkkal: betekintünk a kulisszák mögé, bemutatjuk a kollégáinkat, megtudhatjuk, mivel töltik a szabadidejüket, és talán egy-egy izgalmas személyes történet is napvilágra kerül majd.

A születésnapunkat arculatfrissítéssel ünnepeljük, az új logónk már látható minden felületen.

Kategóriák: Blog HU

Kapcsolat


címünk: 1061 Budapest, Király utca 14. 3.emelet 1.
mobil: +36 20 975 9092
e-mail: info@edimart.com

Pénzügy

Krafcsik Carmen
Pénzügyi és ügyvezetői asszisztens
finance@edimart.com
tel.: +36 20 513 2627

Értékesítés

Klinga Orsolya
Értékesítési vezető
klinga.orsolya@edimart.com
tel.: +36 70 423 2868

Hatala Klaudia
Client Success Manager
sales@edimart.com
tel.: +36 70 385 6678

Furik Gabriella
Client Success Manager
sales@edimart.com
tel.: +36 70 342 7279

Vendormenedzsment

Barnaki-Párducz Noémi
Vendor Manager
vendor@edimart.com
tel.: +36 70 311 5953

Projektmenedzsment

FORDÍTÁS & LOKALIZÁLÁS
info@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092

TOLMÁCSOLÁS
interpreting@edimart.com
tel.: +36 20 975 9092