Edimart
Go native!

bridge.jpg

Az EDIMART a magyar és nemzetközi közép- és nagyvállalatok
igényeire fókuszáló, professzionális nyelvi szolgáltató.

Tolmácsolunk, fordítunk, lokalizálunk, mindezt az élvonalban, profi csapattal, több mint 40 nyelven.
Globális nyelvi szolgáltatásaink segítenek, hogy a nemzetközi piacra lépéskor termékei és
szolgáltatásai tökéletesen megfeleljenek a helyi nyelvi, gazdasági és kulturális elvárásoknak egyaránt.
A folyamatos fejlődés a lételemünk, a legújabb nemzetközi trendek nyújtotta lépéselőnyt állítjuk az Ön szolgálatába.

Megdolgozunk a sikeréért!

Kérje ajánlatunkat!

Szolgáltatások

Fordítás

100+ nyelvpárban fordítunk szakszövegeket, a legmodernebb nyelvtechnológiai eszközökkel, magasan képzett szakfordítók bevonásával, professzionális irodai háttérrel. Specialitásunk a többnyelvű projektek kezelése, magyarról és angolról fordítunk egyszerre akár 40+ nyelvre.

Tovább...
 

Tolmácsolás

Professzionális nyelvi közvetítés konferenciákon, tárgyalásokon, üzleti találkozókon.  Hagyományos és újhullámos megoldások, Magyarország egyik legelismertebb tolmácscégétől, 50+ nyelvpárban. Konferenciákra bármilyen nyelvpárban tudunk szinkrontolmácsokat biztosítani, teljes technikai háttérrel. 

Tovább...

 

További szolgáltatások

Lokalizálás

Jóval több, mint fordítás. Cél a nyelvi és kulturális  különbségek áthidalása. Bizonyított tény, vásárolni, tájékozódni az emberek túlnyomó többsége az anyanyelvén szeret. Jól lokalizált tartalmak = több aktív felhasználó, jobb visszajelzések, több letöltés, több online vásárló, várhatóan több jövedelem. Segítünk megszólítani a partnereit!

Tovább...

Nyelvi konzultáció

Nemzetközi piacra szeretne kilépni? Az EDIMART segít, hogy a piacra lépés zökkenőmentes legyen. Az alapos nyelvi előkészítés a siker egyik kulcsa, időt és pénzt spórolhat, ha már a tartalomírás, de legalább a fordítási projekt kezdete előtt konzultál szakembereinkkel. A konzultáció teljes mértékben személyre szabott, a lehető legjobb megoldást fogjuk Önnek ajánlani!

Tovább...

XTRF

Az EDIMART 2014 óta az XTRF fordítóirodák számára fejlesztett vállalatirányítási rendszert használja.

Előnye:

  • gyorsítja és hatékonnyá teszi a projektmenedzsmentet
  • erőforrás menedzsment és projektmenedzsment egy felületen
  • információáramlás biztosítása
  • tökéletes információáramlás
  • Partner Portal modul

De milyen előnyökkel jár az XTRF a megrendelőink részére?

Tovább az előnyökhöz >>

TÖRTÉNETÜNK

Edit és Márta. Testvérek. Egy közgazdász és egy tolmács. Mindketten nyelvőrültek, a nyelvtanulás a hobbijuk, ez kapcsolja ki őket. És 2004-ben ez a közös szenvedély kapcsolja be őket vagy épp össze. Márta váltani készül, 10 év tolmácsolás után inkább a szervezési oldalra akar átállni. Edit pedig épp akkor jön rá, a bankszektor mégsem az ő világa.

Az EDIMART home office-nak indul, kettesben kezdik szervezni a fordításokat. Nagyon jól akarnak csinálni mindent, de mégis állítják, átsuhanhatott felettük egy szerencsecsillag is. Mert vállalkozni nehéz. Rengeteg a kockázat, a nem várt nehézség, akadnak kudarcok is, amik után fel kell állni és a nappalok sokszor összefolynak az éjszakával.

De mégis szeretik, amit csinálnak. Az első pillanattól kezdve. Hamarosan kistigrisként emlegeti őket a szakma, 2 éven belül már igazi irodájuk van, két projektmenedzserrel. Itt kezdődik a nagy film.

Érdekel a történetünk? >>

imagebar.left.jpg

imagebar.right.jpg

A CSAPATUNK, AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

csapat.jpg

Ismerje meg jobban azokat a kiváló embereket, akikkel nap mint nap tartja a kapcsolatot! 

Angolhumor-rajongó, könyvmoly, evező bajnok, kutyamenhelyen önkéntes, extrém futó, kocsmakvíz bajnok, természetjáró, művészfilm rajongó, hobbicukrász, örök álmodozó… ők mind-mind a mi kollégáink.

Annyira mások, mégis egy csapat. Ők az EDIMART.
 

A csapatunk

 

Rólunk mondták

 „A mai rohanó világban cégünk számára is fontos a gyorsaság, a pontosság, a megadott határidőkre történő munkák elkészítése, a rugalmasság. Ezt mind nyújtani tudja az EDIMART csapata. Nagyon segítőkész munkatársakkal rendelkező cég.”

Gyarmati Tamás és Nagy Emese,
Rail Cargo Hungaria Zrt.

 „Az EDIMART-tal azért szeretek dolgozni, mert mindig betartják a határidőket, legyen az akár egy „last minute” megrendelés. Sőt, gyakran hamarabb is átküldik az elkészült fordításokat, mint a megbeszélt határidő.”

Erős Gábor,
Vodafone Magyarország Zrt.

"Ajánlás útján találtunk rá az EDIMART-ra, miután hosszasan kerestünk professzionális, autós szakmai fordítást vállaló irodát, akik xliff fájlokkal is könnyedén elbánnak. Az elvárásainkat magasan túl is szárnyalták, kapcsolattartóik hozzáértők, kedvesek, nagyon gyorsak és pontosak, mindig elérhetők. Fordítóik pedig, gyorsak és kiváló munkát végeznek, hamar ráéreztek egyedi megrendelői igényeinkre és alkalmazkodnak a sajátos nyelvezetünkhöz."

Andrási Éva, Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft.

Találkozzunk

Szent Jeromos Napi Találkozások 2016
2016. szeptember 30. – október 1.
Budapest

Tovább >>

tcworld conference
2016. november 8-10.
Stuttgart, Németország

Tovább >>