Edimart
Go native!

bridge.jpg

RÓLUNK

Az EDIMART a magyar és nemzetközi közép- és nagyvállalatok
igényeire fókuszáló, professzionális nyelvi szolgáltató.

Tolmácsolunk, fordítunk, lokalizálunk, mindezt az élvonalban, profi csapattal, több mint 40 nyelven.
Globális nyelvi szolgáltatásaink segítenek, hogy a nemzetközi piacra lépéskor termékei és
szolgáltatásai tökéletesen megfeleljenek a helyi nyelvi, gazdasági és kulturális elvárásoknak egyaránt.
A folyamatos fejlődés a lételemünk, a legújabb nemzetközi trendek nyújtotta lépéselőnyt állítjuk az Ön szolgálatába.

Megdolgozunk a sikeréért!

Kérje ajánlatunkat!


MISSZIÓ

Integrált nyelvi szolgáltatást szeretnénk nyújtani megbízóinknak, akiknek nap mint nap meg kell felelniük a globalizálódó világ fokozódó kihívásainak.

Tapasztalatunkat és tehetségünket az Ön szolgálatába állítjuk, így mi lehetünk sikerének záloga, ha a kihívásokkal teli nemzetközi piacot akarja meghódítani.

Tovább >> 

HOZZÁADOTT ÉRTÉK

Fordítási, lokalizálási és tolmácsolási projektek során olyan környezetet teremtünk, ahol a projekt összes résztvevője a saját feladatára koncentrálhat és megkaphatja azt a szakmai és technológiai támogatást, mely a projekt sikeres teljesítéséhez elengedhetetlen.

Tovább >>


MINŐSÉG

A kezdetektől fogva a legmagasabb minőségre törekszünk. 

Rendkívül átgondolt folyamatmenedzsmentet alkalmazunk, többlépcsős külső és belső minőségellenőrzési rendszerrel kombinálva. Ennek köszönhetően a folyamatok transzparensek, a hibák száma minimálisra csökkenthető. 

Tudjuk jól, sikert hosszú távon folyamatos fejlesztéssel, tanulással és a minőségi célok megújításával lehet csak elérni.

Minőségi munka akkor jöhet létre, ha azok, akik részt vesznek a projektek elkészítésében, a lehető legjobb tudásuk szerint dolgoznak, elhivatottan, lelkiismeretesen.

Munkatársaink és nyelvi szakembereink komolyan veszik a megbízásokat, folyamatosan jobb megoldásra törekszenek, képesek tanulni, fejlődni, hogy teljesítményük állandóan magas színvonalú, megbízható legyen. 

Alkalmazzuk a minőségirányítási rendszerben rögzítetteket, tanulunk az építő kritikából és várjuk az újabb kihívásokat.

A szakmai tudásunkkal, hozzáállásunkkal és az állandó, rendkívül magas minőséggel szeretnénk kitűnni versenytársaink közül.

Tovább >>

EDIMART – A CSAPATUNKIsmerje meg jobban azokat a kiváló embereket, akikkel nap mint nap tartja a kapcsolatot! 
Angolhumor-rajongó, könyvmoly, evező bajnok, kutyamenhelyen önkéntes, extrém futó, kocsmakvíz bajnok, természetjáró, művészfilm rajongó, hobbicukrász, örök álmodozó… ők mind-mind a mi kollégáink.
Annyira mások, mégis egy csapat. Ők az EDIMART.

Tovább >>
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnereink

Hiszünk a partnerségben. Az alábbi vállalatok segítenek minket abban, hogy elérhessük álmainkat, megfelelő ütemben fejlődhessünk. Kíváncsiak a tapasztalatunkra, véleményünkre, így támogatjuk egymást a növekedésben is. Mindeközben kiváló emberi kapcsolatok szövődnek. Ez a partnerség lényege.

Partnereink: memoQ, XTRF, Brill Audio Visual – Konferencia- és Információtechnika, DEKORATIO

Szakmai tagságok: GALA, Proford 

Tovább

Rólunk mondták

 „A mai rohanó világban cégünk számára is fontos a gyorsaság, a pontosság, a megadott határidőkre történő munkák elkészítése, a rugalmasság. Ezt mind nyújtani tudja az EDIMART csapata. Nagyon segítőkész munkatársakkal rendelkező cég.”

Gyarmati Tamás és Nagy Emese,
Rail Cargo Hungaria Zrt.

 „Az EDIMART-tal azért szeretek dolgozni, mert mindig betartják a határidőket, legyen az akár egy „last minute” megrendelés. Sőt, gyakran hamarabb is átküldik az elkészült fordításokat, mint a megbeszélt határidő.”

Erős Gábor,
Vodafone Magyarország Zrt.

"Ajánlás útján találtunk rá az EDIMART-ra, miután hosszasan kerestünk professzionális, autós szakmai fordítást vállaló irodát, akik xliff fájlokkal is könnyedén elbánnak. Az elvárásainkat magasan túl is szárnyalták, kapcsolattartóik hozzáértők, kedvesek, nagyon gyorsak és pontosak, mindig elérhetők. Fordítóik pedig, gyorsak és kiváló munkát végeznek, hamar ráéreztek egyedi megrendelői igényeinkre és alkalmazkodnak a sajátos nyelvezetünkhöz."

Andrási Éva, Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft.

Találkozzunk

Szent Jeromos Napi Találkozások 2016
2016. szeptember 30. – október 1.
Budapest

Tovább >>

tcworld conference
2016. november 8-10.
Stuttgart, Németország

Tovább >>